Röstade du på SD röstade du för homofobi och ett otryggare samhälle för HBTQ-personer

Till alla som slåss i landet mot rasismen – glöm inte HBTQ personerna som kämpar för ett öppnare Sverige utan stigmatisering, våld och diskriminering…och självmordsförsöken som ökar bland unga HBTQ personer.

 Vad SD som parti står för är väl känt hos alla. Björn Söder, som även är talman, jämför homosexualitet med pedofili och har bland annat skrivit ”Dessa sexuella avarter är inte normala och kommer aldrig att vara normala.”

I flera inlägg har Söder gått till verbala attacker mot homosexuella och han har även attackerat Pridefestivalen samtidigt som han hedrat de politiker som inte deltagit i paraden. Söder har tidigare skrivit: ”Kulmen på årets perversiteter under Stockholm Pride nåddes på lördagen då Prideparaden ägde rum”.

Du som röstat på SD har också röstat för ett parti som vill införa samma antigaylag som finns i Ryssland och ta bort alla rättigheter för HBTQ personer. Vem vet, kanske skulle dom ta tillbaka den lag som försvann 1944 som sa att homosexualitet var just olagligt?!

De flesta uttalandena är skrivna 2007 av Söder men han lär knappast ha ändrat åsikt och det finns flera personer i partiet som uttalat sig under åren.

Söder, 2003: ”Kännetecknande för ett samhälle i upplösning är hyllandet av perversioner och dekadens. Så har det varit genom historien och nu visar det sig med all tydlighet även i vårt land. Perversa tillställningar hyllas av etablissemanget som om de vore vilka nöjestillställningar som helst. Perversa och onaturliga läggningar lyfts fram av massmedierna och politikerna som normaliteter och de nästan slåss om att vara den som skriker högst till försvar av dessa sjukliga jippon.”

….

Övriga uttalanden från SD under 2014:

”Förhållandet mellan man och kvinna, och deras barn, är den nödvändiga förutsättningen för harmoniska samhällsförhållandenI de fall ett barn har förlorat båda sina biologiska föräldrar bör barnet ha rätt till både en man och en kvinna som en ersättning för den far och den mor man har förlorat. Detta är orsaken till att vi motsätter oss statligt sanktionerad adoption för såväl ensamstående, som samkönade par och polyamorösa grupper.”

Och vidare:

”Bortsett från att vi inte anser det vara förenligt med barnens bästa att låta samkönade par och polyamorösa grupper adoptera och inseminera…”

”Svenska kyrkan skall på ett tydligare sätt arbeta för att försvara och stärka moralens, äktenskapets och den traditionella kärnfamiljens ställning i vårt samhälle. Äktenskapsrådgivning och familjevänliga aktiviteter skall ges fortsatt hög prioritet. Betydelsen av trohet och ansvarsfulla relationer bör betonas. Kyrkan bör motsätta sig homoäktenskap, månggifte, den utvidgade adoptionsrätten och andra försök att underminera familjebegreppet.”

Det är som sagt inte bara enbart olika etniska grupper som är utsatta. Eller kan bli ännu mer utsatta om detta parti får en starkare makt. Samtliga HBTQ-personer är minst lika utsatta.

Om SD, som enligt Åkesson är ett homovänligt parti, (yeah right) verkligen skulle vara det så skulle väl knappast alla uttalanden tillåtas?! Sorry men jag går inte på det. Lätt å säga att man ville delta i paraden förra året efter att Stockholm Pride portat SD.

Nä, far åt pipsvängen med er SD!

Hoist your rainbowflag high!

LOVE IS LOVE!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s