Den lesbiska tigern är tillbaka!

Hej bästa följare!
Im back! Den lesbiska tigern och regnbågskrigaren är tillbaka! Hade glömt bort när mitt senaste inlägg var och jag fnissade lite åt det faktum att det var den 22 maj. Den 22 maj träffade jag ju HENNE för första gången. Kalla henne Puman, eller som tre vänner säger, – Katten.
Nej, Puman är hon för mig. Katten för er andra. ; ) Men vi backar bandet lite först….

13 maj 2015, Liljeholmen

Regnet fullkomligen vräkte ner. Klockan närmade sig 17.30 och jag skulle möta upp två kollegor vid Liljeholmen T-banestation. Vi skulle på chefens 50-årsfest. Jag suckade över mitt val av kläder och det uteblivna paraplyet. Kavaj, vit skjorta och smal svart slips,….fint men inte i det vädret. Fick ett sms av en av kollegorna att de var försenade.
Funderade på att ta mig till festen själv när en tredje kollega plötsligt dyker upp och vi bestämmer oss för att gå de 10 minutrar det skulle ta till festen.

Jag skuttar in i kiosken och köper ett paket tuggummi och ber om en plastpåse.
”Ska du ha det som paraply?” säger tjejen i kassan och ler. Det är uppenbart att det inte är första gången någon köper en platspåse till paraply.
Jag ler och trär påsen över huvudet i ett lite desperat försök att få skydd över frisyr och smink.

Jag och kollegan är totalt dyblöta när vi kommer fram och jag blir genast fotad av mingelfotografen. Självklart gör man succé med vit påse på huvudet. Jag lyfter varsamt av mig påsen, ruskar på kavajen och vi skrattar åt eländet. Skjortan är i stort sett genomskinlig av allt vatten.

Det är ganska många som kommit och det vimlas i två rum. Efter en stunds mingel med bubbel är det dags för sång och tal och det är då jag ser henne, längst bort i rummet nära baren. Jag lägger märke till henne och hennes leende. Hon har vackra ögon. Ser på henne en stund och tror mig få ögonkontakt men tittar sedan bort. Möter inte henne något på hela kvällen. Vi är säkert ett 70-tal personer på festen och på något sätt så försvinner hon ur minnet. Jag kunde inte heller stanna så länge och drog iväg vid 22-tiden.
Bara några dagar efter möts våra vägar på Facebook, och det är väl här jag för en gångs skull säger TACK för att flatvärlden är liten. Vi har nämligen en gemensam vän, K, som tyckte att Puman och jag skulle passa ihop och addade henne till en hemlig Facebookgrupp för gay och bi-brudar som jag har med min vän M.
Jag lade märke till Puman för hennes läckra profilbild och klickade på henne. Insåg efter ett par sekunder att det faktiskt var HENNE jag såg på chefens fest. Hon med det fantastiska leendet och de vackra ögonen. Pulsen ökade lite.
– HELT otroligt. Vad var oddsen?

Jag kände mig lite konfunderad. Ville skriva något men vågade inte. Vill minnas att jag kommenterade i någon status hon skrev i gruppen att jag faktiskt såg henne på festen. Vi gjorde inget mer väsen av det än att konstatera att vi faktiskt var på samma fest.
Ytterligare någon dag senare sågs vi för första gången, tack vare en annan vän till mig, A,  men den storyn får ni i nästa inlägg….och det magiska datumet var den 22 maj, 2015.

Och jag kan på förhand avslöja att jag numera tror på det där med att sluta leta. Om du letar och söker så är det inte helt säkert att du finner. Det är bättre att bara vara och go with the flow. Så står personen plötsligt bara där. Den som ger dig ziljoner fjärilar i magen och obeskrivliga mysrysningar.

(NICE TO BE BACK!)

11175023_1614560538811459_6009655118736618563_n

Annonser

2 tankar om “Den lesbiska tigern är tillbaka!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s