Om mig

Charlie heter jag, född 83. Har en dotter född 2007 och två hundar och flickvän. Jag är så kallad superlesbisk och inte längre singel. WOHO. Jag är kär. Jättekär. Och superlesbisk.

”Vadå superlesbisk?”

Enkelt, det finns inget annat för mig, på världskartan. Det är även ett uttryck för att hålla borta hetero och bisexuella män som tror de kan locka med sin välhängdhet och eh…muskler. Jag har nog hört det mesta.

Hammarbyare i själ och hjärta. En romantisk rockerbrud med låg humor och mycket bus. Jag är spontan, rak och ärlig, inget knussel. Avskyr långbänkar. Fångar du mitt hjärta som vän har du en vän för livet.
Älskar film och serier, gärna övernaturligt och läskigt, eller såklart lesbiskt. Mer lesbiska filmer och serier åt folket! 😉
Intressen utöver Hammarby är hästar, att träna, vandra i skog och mark, gärna fjäll….mat, vin, öl…många saker som ger livet guldkant, framförallt det där lilla extra vardagslyxet.

Brinner för HBTQ-politiska frågor, mänskliga rättigheter och miljö. Jag gör vad jag kan för att vara med och påverka samhället.
RFSL, Amnesty, UNHCR, Sanctuary 4 Kids, Greenpeace, Naturskyddsföreningen, Blodcancerförbundet….

Om du behöver en röst i natten att prata med…

Vill du skriva något om bloggen, dela med dig av din historia eller ”bara” prata med en röst i natten? Jag fann andra kvinnor att prata med online, det hjälpte i alla falla mig mycket. Ibland är det skönt att prata anonymt med någon du inte känner. Finns på: thelesbiantiger@gmail.com

Annonser

2 tankar om “Om mig

  1. Din blogg håller mig vaken längre än vad jag borde om kvällarna, har nog läst allt vid det här laget….
    Det här med o vara teknisk o skicka via något kontaktformulär existerar inte i min värld 🙂 Hjälp!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s