Erotisk (lesbisk) novell

Lova att du inte väcker mig

Jag känner mig lycklig, omtumlad och förvirrad, förvirrad över hela situationen. Jag förlorade min tjejoskuld tillsammans med kvinnan jag trånat efter i flera år, Viktoria. Något jag aldrig kommer att glömma.

– Var är toaletterna? frågar jag och ser bedjande på min bästa vän Cissi, vill att hon ska följa med. Jag sveper med blicken över folkvimlet och hoppas på att se Viktoria, vet att hon skulle vara på plats.
– Har du sett Viktoria? frågar jag med en undrande min.
– Nej, svarar Cissi eftertänksamt. Säg inte att du fortfarande är förälskad i henne?
Jag svarar inte.
Cissi tar en stor klunk av sitt vin, lägger sin hand på min axel.
– Allvarligt, skit i henne! Du kommer bara att bli besviken! Hon är knappast bisexuell, ni har jobbat ihop och du känner inte henne. Toaletterna är till höger om stora baren!
Hon försvinner iväg med en blinkning. Irriterad och frustrerad skyndar jag mot toaletterna, rycker tag i handtaget till handikapptoaletten och känner samtidigt hur någon lägger sin hand på min axel. Jag rycker till av förvåning, vänder mig om och när dörren slås igen ser jag in i Viktorias ögon.
– Hej, säger hon utdraget med ett finurligt leende och intensiv blick. Det glittrar i hennes fantastiska ögon. Jag har aldrig tänkt eller sett på en kvinna som jag gör med henne. Min blick vandrar över hennes kropp, hon är oemotståndligt attraktiv. Hon har fantastiska höfter, lite hull på det rätta ställena. Hennes mun är obeskrivligt inbjudande.
Vi ser på varandra i tystnad. Jag tar ett andetag, på väg att säga något, men Viktoria hinner före.
– Jag kan inte få dig ur huvudet. Nu när vi inte jobbar tillsammans längre har jag tänkt på dig nästan varenda dag.
Jag förstår ingenting, driver hon med mig? Försöker att få kontroll över mig själv. Vad skulle jag säga? Jag är inlåst med kvinnan jag åtrått i evigheter, kvinnan jag fantiserat om när jag haft sex med Thomas, som jag tänker på när jag är själv.
– Om du fick göra vad du ville just nu, vad skulle du vilja göra då?
Det far runt i huvudet på mig. Menar hon allvar? Jag måste våga för min egen skull, det här är chansen jag väntat och hoppats på.
– Jag,…skulle kyssa dig, hör jag mig själv säga och rösten bär knappt. Jag tittar något förläget ner i golvet, känner hennes blick.
– Gör det, jag vill att du gör det! Hon för mina händer till sin midja och håller kvar. Hennes varma lena händer på mina, och mina händer på hennes kropp får en kittlande varm stråle att gå rakt genom magen till underlivet. Det är en intensiv känsla att vara nära henne och det väcker varenda cell i min kropp. Hon doftar underbart, hypnotiserande. Jag är osäker på om jag hört rätt, höjer blicken och det känns som att benen ska ge vika. Hon smeker min kind med ovansidan av sin högra hand och jag fuktar mina läppar med tungan. ”Nu eller aldrig” far det genom huvudet på mig när jag förstått att hon menar allvar. Mina läppar omsluter långsamt hennes men jag vågar inte riktigt hålla kvar och lutar huvudet bakåt. Våra läppar separeras.
– Nej, sluta inte, jag vill känna din tunga, viskar hon nästan ohörbart.
Jag för mina läppar mot hennes igen, separerar dem med tungan. Euforin och upphetsningen får ett plötsligt slut när det rycker till i handtaget. En kvinna ropar med irriterad röst och undrar om ”den som är därinne är färdig någon gång”.
Återigen separeras våra munnar. Viktoria ler och viskar nära.
– Jag vill ha mer av dig! sedan öppnar hon dörren och försvinner ut. Kvinnan utanför är sur.
Viktoria vill uppenbarligen träffa mig igen. Jag hämtar ut min jacka och beger mig hemåt. Upphetsad efter att ha varit så nära henne, känt hennes läppar och varit omsluten i hennes famn slänger jag det våta trosorna bredvid sängen och hämtar vibratorn. Orgasmen blir intensiv men kort och jag somnar ensam med klänningen på.

Hon ringer redan dagen därpå och mitt hjärta slår hårt när jag svarar. Vad ska jag säga? Ska jag tacka för igår? Det blir ett blygsamt ”Hej”
– Hej, säger hon mjukt och tar kommandot.
– Vet du, jag kan inte få dig ur huvudet, jag menade det jag sa igår. Jag vill gärna träffa dig.
Jag är som paralyserad och hon fortsätter, frågar om jag vill följa med på ett två dagars seminarium om reklam och dagens politik. Det är fyra timmar bort så hon ska sova kvar. Mina tankar går på högvarv, vad vill jag?, kommer vi att dela rum?, vad vill Viktoria?
Jag svarar ”ja”.
– Kul!, jag hämtar dig i morgon vid Östra station, huvudingången vid åtta, säger hon glatt och vi lägger på.
Överrumplad av samtalet försöker jag samla ihop virrvarret av känslor. Jag ska få vara ensam med Viktoria!

På morgonen är jag uppskruvad till max och Thomas tar tag i mig när jag ska gå.
– Du ska väl inte gå utan en puss i alla fall?
Pussar honom besvärat på kinden, säger att jag har bråttom.
Resan från Aspudden till Östra Station känns som en evighet och ändå är jag nästan en kvart för tidig. Det gör mig rastlös, hjärtat slår hårt. Jag står och skrapar med skon mot asfalten när jag i ögonvrån ser en svart bil sakta in. Lyfter blicken och ser Viktoria. Hon vinkar leende och tecknar åt mig att hoppa in. Hjärtat slår över flera slag. Sätter mig i bilen och säger hej. Hon ler och tittar på mig sådär svårtolkat som gör mig både frustrerad och nervös. Hon har två sidor, den mer korrekta som man inte vet var man har och den busiga Viktoria. Det är tyst när vi kör iväg. Jag är nervös och börjar prata om jobb tills hon i ett av mina andetag bryter in.
– Det är inget seminarium, men det har du nog förstått? Hon möter kort min blick. Jag känner mig generad och även om jag inte visste vad hon ville så skulle jag i alla fall få vara ensam med henne. Magen fylls av tusentals skenande fjärilar.

– Men jag måste ha ett möte med vår nya VD. Hon är på hotellet i ett annat möte så det tar bara någon timme eller två nu under lunchen.
Sedan fortsätter hon att prata jobb och jag njuter av att bara höra hennes röst, att andas samma luft.

Framme vid herrgården följer hon mig till baren, ger mig en nyckel med orden ”Jag blir inte borta länge” Jag beundrar hennes siluett när hon går iväg. Hon har svarta vida byxor, vit skjorta och figursydd kavaj. Stilren och otroligt sexig, hon är alltid välklädd.
Jag tar ett glas vatten och sitter kvar en stund. Är inte hungrig. Går sedan till rummet på skakiga ben. Öppnar dörren till rum 3170, det är en svit! Häpen står jag i dörröppningen och sveper med blicken. Inredningen går i brunsvart, silver och turkost. Lägger mig tvärs över sängen och andas ut ett i djupt andetag. Ville jag ha sex med henne eller hade det blivit en fix idé? En illusion? Hur gör man egentligen?
Det suger till i underlivet och i magen, tänk om det skulle vara nu det hände? Jag och Viktoria. Kort efter öppnas dörren och jag reser mig hastigt upp.
– Hej! Hon ler stort, tar av sig pumpsen och kommer fram med beslutsamma steg, säger ingenting. Hon tar tag bak i mitt hår och hennes mjuka läppar möter mina, hennes tunga rör sig försiktigt och jag besvarar villigt hennes försök till kyss. Hon är öm och kärleksfull. Alla tvivel faller, jag vill ha sex med henne. Jag vill. Har aldrig varit så upphetsad och mottaglig för någon. Hon kysser mig på halsen, tar tag med läpparna om min örsnibb. Jag fnissar och ryser, flera års åtrå och längtan vill ut. Jag är på väg att explodera. Att känna hennes kropp, få hålla tag om hennes underbara höfter får mig att försvinna in i en annan värld tills hon släpper taget och ser allvarligt på mig.
– Vad vill du att vi gör, hur känner du? frågar hon och biter sig själv i underläppen, märkbart nervös. Jag har aldrig haft sex med en kvinna…
– Det har inte jag heller, svarar jag och får ett leende till svar. Ser i hennes ögon att hon känner likadant. Mina händer letar sig lite trevande fram över hennes skjorta, vill inte vara för på. Knäpper upp skjortan halvvägs och hennes bröst blottas. Jag kan ana en svart bh i spets. Hon blundar och njuter av mina smekande händer. Det pulserar i mig och jag vill helst slita av henne kläderna. Vill tillfredsställa henne på alla tänkbara sätt, jag vill bli tillfredsställd av henne. Det kan inte vara så svårt.
Vi klär av varandra på överkroppen och hon tar tag om mina axlar, visar att hon vill ha mig liggandes ner. Hon lägger sig över mig med ena benet mellan mina, hennes tyngd är underbar. Hon kysser mig djupt och det är så mycket mjukare, sexigare och inte minst sensuellare än med Thomas, eller vilken man som helst. Ingen skäggstubb, inget hårt och kantigt. Huden doftar annorlunda och är lenare. Jag känner mig fumlig men ändå avslappnad, låter henne leda. Hennes händer glider långsamt längs min kropp. Tungan leker med mina bröst. Jag är så fokuserad på att känna, ta in allt som händer att jag rycker till när hennes hand letar sig in innanför mina byxor. Blir först rädd men hon smeker mig försiktigt, hennes fingrar letar sig in innanför trosorna och utforskar mig. Hennes varsamhet får mig att slappna av igen. Hon för sedan retsamt upp handen ur byxorna och jag märker att hon njuter av att se och känna hur påverkad jag är av hennes beröring.
– Jag vill slicka dig, viskar hon lågt. Jag försöker kontrollera andningen och tar tag om hennes nacke, pressar mig emot henne. Hennes tunga hittar snabbt min och våra kyssar blir djuriska. Det händer verkligen, min Viktoria. Hon vill ha mig. Snabbt blir jag varse om hur fantastiskt det är att känna en kvinna, känna hur upphetsad hon är. Min ena hand har letat sig in innanför hennes trosor. Det är inte helt lätt men det kan knappast vara konstigare än att smeka sig själv. Hela jag är i extas när hennes tunga och händer omsluter mina bröst, allt känns naturligt och hon gör mig galen.

Innan jag hinner reagera känner jag hennes tunga mot mitt underliv, först trevande och undersökande men det förändras ganska snabbt. Hennes sätt att röra sin tunga, hennes sätt att visa att hon gillar det hon gör får mig snart att häva mig upp i en orgasm. Jag kan knappt andas, håller ett nästan krampaktigt tag om hennes hand. Viktoria är märkbart stolt. Jag lägger mig fnittrandes på sidan och försöker återvända till jorden. Hon kryper upp bakom och håller om mig, hör henne andas längtansfullt. Nu är det min tur att skämma bort henne och jag vill prova samma sak. Ber henne att lägga sig ner. Mina händer kramar om hennes bröst, mina läppar och tunga leker sig ner mot hennes underliv och hon spinner nästan som en katt. Jag är nervös men låter hennes andetag guida mig medan min tunga undersökande glider mellan hennes blygdläppar. Det är inte alls som jag tänkt mig, det är tusen gånger bättre! Hon smakar himmelskt. Hon rör sig med mig, det är som om vi dansar, som om vi alltid gjort såhär. Hennes andetag blir tyngre och hon stönar högt när min tunga trycks in i henne. När tungan glider uppåt igen och leker med hennes klitoris kan hon inte hålla emot, alla muskler i henne spänns och orgasmen hon får håller i länge. En värme och enorm stolthet sprider sig inom mig. Vill inte sluta, vill ha mer, vill ge mer. Kysser henne i ljumsken, på magen, hennes bröst, jag älskar hennes bröst, och lägger mig ovanpå henne. Hennes blick är dimmig. Det är som om vi är inneslutna i en glaskupa där inget finns förutom vi.
– Det är fan det bästa jag varit med om, säger hon och skrattar med händerna för ansiktet. Sedan stryker hon mig över ryggen. Du är så vacker!
Det känns som att hon ser rakt igenom mig. Tårarna börjar rinna, jag kan inte hålla emot. Hon håller om mig hårt och vi säger ingenting på en stund. Jag gråter tyst mot henne, av lycka. Vill stanna där för evigt i hennes famn.
– Jag vill inte ha någon annan än dig, snyftar jag mot hennes varma kropp.
– Sch, vi pratar inte om det, inte nu, viskar hon lugnande nära mitt öra. Jag är inte färdig med dig, inte på många timmar! Hon kysser varsamt bort mina tårar och får mig att rulla runt, sätter sig gränsle över mig. Hon börjar röra sitt underliv i cirklar mot mitt. Vi är genomvåta av upphetsning båda två och bara av att höra det känner jag att jag plötsligt är mottaglig för mer, att jag kan få en orgasm till. Det har aldrig hänt tidigare. Med Thomas har det alltid varit min tur, din tur, slut.
Viktoria rör sig mer intensivt, hennes blandning av mjuk och hård beröring och att se i hennes ögon hur upphetsad hon är får det att svartna för mig. Jag sliter tag i en av kuddarna, lägger den över ansiktet och kramar hårt. Det är det skönaste jag någonsin känt. Nästan surrealistiskt. Jag tror att Viktoria också kom men vågar inte fråga. Hon böjer sig över mig, slänger kudden åt sidan och våra läppar möts igen. Jag vill frysa tiden och stryker handen genom hennes hår.
– Viktoria, jag kommer aldrig mer kunna ha sex med min man, viskar jag fram.
Hon skrattar till samtidigt som hon hämtar andan.
– Inte jag heller!
Jag möter hennes blick.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s