Tassavtryck

Som den 80-talist jag är får jag väl lova att använda ett klassiskt uttryck från tiden med Lunarstorm i tonåren:
– Lämna gärna ett tassavtryck innan du går! :*

Annonser

14 tankar om “Tassavtryck

 1. Ögonen tåras när jag läser dina ord. De träffar mig rakt i magen. Jag känner igen mig i dina ord och tankar. Jag lämnade ett havererat äktenskap efter tretton år. Jag träffade kvinnan i mitt liv och allting blev glasklart. Jag kommer aldrig mer vara med en man. Det har gjort så inihelvete ont, speciellt när mina barn varit inblandade. Det gör ont att vara sann i en inte alltid så sann omvärld. Stora varma kramar till dig fantastiska kvinna. Bokmärker din blogg.

   • Jag valde att hoppa utan vare sig livrem eller hängslen. Det har varit jävligt tufft vissa gånger. Jag har sållat i min bekantskapskrets rätt rejält. De jag har kvar är kvar för hela livet. Att jag och min fästmö håller ihop fortfarande är faktiskt helt otroligt. Det har varit en sjuhelvetes resa. Värt varenda steg. Är helt övertygad att du träffar din kvinna snart.
    Varma kramar Anna 😍

 2. Vill så gärna skriva något.. Känner igen mig i delar av din ”kom ut” berättelse, har haft en hemsk tid sen jag kom ut, men med min före detta, inga sjukdomar, (tack ock lov) men som tur är med en underbar och vacker kvinna vid min sida. Hon (utan att hon själv först visste det) som fick mig att förstå hur livet ska va, livet med en annan kvinna ❤️

 3. Hittade just hit via Facebook och blir väldigt berörd av det du skriver, inte minst texterna om närhet, längtan och beröring. Novellen drog igång mycket i mig. Jag kom ut för ett år sedan och då föll så mycket på plats, men jag har ännu inte upplevt närheten som jag längtar efter.

  • Tack! Vad glad jag blir. Välkommen ut ur garderoben! 🙂 Nu är jag back in business, kanske kan jag bistå med inspiration och stöd. Jag hoppas verkligen du får uppleva det snart. Närheten med en kvinna för är det något jag kan lova, så är det att det slår en man med häst längder. Går inte ens att jämföra. 😉

Sign Our Guestbook

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s